ΝΕΑ

Νέος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

με 51,57% από την πρώτη Κυριακή

"Αγαπητές συνδημότισσες

και αγαπητοί συνδημότες,
Είναι μεγάλη η χαρά μας και μεγάλη η τιμή που μας κάνατε.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσουμε την εντολή σας. Προχωράμε ενωμένοι,

με αίσθημα ευθύνης για να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα στο Δήμο Μεσσήνης.

Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά και δεν περισσεύει κανείς

γιατί όλοι μαζί μπορούμε

να πετύχουμε το στόχο μας".

Γιώργος Αθανασόπουλος

Στο Πεταλίδι μιλάει απόψε στις 8:30 μ.μ. ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Με ομιλία στο Πεταλίδι ολοκληρώνει σήμερα Παρασκευή τις προεκλογικές ομιλίες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία του θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ.

Την Πέμπτη στις 8:30 μ.μ.

η κεντρική προεκλογική ομιλία  στη Μεσσήνη

Στη Βαλύρα μιλάει την Τετάρτη ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθνανασόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Βαλύρα στις 8 μ.μ.

Ομιλία τη Δευτέρα στο Τρίκορφο

Στο Τρίκορφο συνεχίζει αύριο Δευτέρα τις ομιλίες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης  Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ.

Ομιλία στην Ανδρούσα την Κυριακή

Ομιλία στην Ανδρούσα έχει προγραμματίσει για αύριο Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία θα δοθεί στις 8 μ.μ.

Ομιλία του Γιώργου Αθανασόπουλου το Σάββατο στον Αριστομένη

Αύριο Σάββατο 18 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 8 μ.μ. στον Αριστομένη.

Ομιλία του Γιώργου Αθανασόπουλου την Παρασκευή στο Χατζή

Συνεχίζει τις κεντρικές του ομιλίες στις Δημοτικές Ενότητες ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Την Παρασκευή θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στο Χατζή της Δ.Ε. Βουφράδος.

Συνάντηση Γιώργου Αθανασόπουλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργο Τσακόπουλο και μέλη του Δ.Σ. είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, στα γραφεία του Συλλόγου.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εξεύρεση χώρων στάθμευσης των οχημάτων ήταν το πρώτο θέμα που τέθηκε από την πλευρά των επαγγελματιών. Επισημάνθηκε ότι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου περιόρισε τις θέσεις, ενώ ο κ. Αθανασόπουλος τάχθηκε υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα εφαρμόσει αμέσως μετά την εκλογή του, σημειώνοντας ότι θα εκπονήσει κυκλοφοριακή – συγκοινωνιακή μελέτη και θα αναζητήσει χώρους πάρκινγκ. Ανέφερε ότι είναι αναγκαία η αύξηση των δημοτικών αστυνομικών, ώστε να ελέγχουν την στάθμευση, την παράνομη κατάληψη χώρου, το παρεμπόριο, την παραβατική συμπεριφορά, κ.ά. Συζητήθηκε επίσης η διενέργεια της λαϊκής αγοράς στον αρχικό της χώρο, ενώ σχετικά με τα δημοτικά τέλη, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις. Η καθαριότητα στο κέντρο της πόλης, η ανακύκλωση, η ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, ήταν θέματα της εποικοδομητικής συζήτησής τους. Ο κ. Αθανασόπουλος επέμεινε ότι απαιτείται τακτική συνεργασία ανά δίμηνο με τον Εμπορικό Σύλλογο για τα ζητήματα της πόλης και δεσμεύτηκε να παραχωρήσει δημοτικό οίκημα για τη στέγαση του Συλλόγου.

Ομιλία την Τρίτη 8 μ.μ. στη Λογγά

Ξεκινούν αύριο Τρίτη 14-5-19 οι προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, όπου στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στη Λογγά της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας.

Ενθουσιώδης η παρουσία ετεροδημοτών

στην ομιλία του Γιώργου Αθανασόπουλου στην Αθήνα

Οι Μεσσήνιοι ετεροδημότες μίλησαν. Ο Γιώργος Αθανασόπουλος θα είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Η ενθουσιώδης παρουσία των Νησιωτών της Αθήνας και των καταγόμενων από την περιφέρεια του δήμου, στη σημερινή του ομιλία, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

 

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία Αθηνών» στο Σύνταγμα, υποδέχθηκαν σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου το μεσημέρι, οι ετεροδημότες της Αθήνας τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο. Η παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους κατά την ομιλία του, καταδεικνύουν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ του και την αποδοχή που έχουν στον κόσμο οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής του ανά τομέα, ανέφερε τα χρονίζοντα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου και ακολούθως μίλησε για τα αναγκαία έργα που έχουν προγραμματιστεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

«Νησί μου …αξερίζωτη σκέψη μου»

 

Υποψήφιοι σύμβουλοι:

 

 1. Αθανασακόπουλος Σταύρος του Αποστόλου

 2. Βαρανάκη Θεοδώρα του Ματθαίου

 3. Βέργη Μαρία του Γεωργίου

 4. Θωμόπουλος Αριστείδης του Βασιλείου

 5. Καμαρινοπούλου Φιλάνθη (Λίνα) του Γεωργίου

 6. Κωνσταντόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου

 7. Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου

 8. Παπαγιάννη Παναγιώτα (Γιούλη) του Γεωργίου

 9. Παναγιωτόπουλος Κυριάκος του Ιωάννη

 10. Ρούτσης Νικόλαος του Παναγιώτη

 11. Τσοπανάκης Αρτέμης του Παναγιώτη

Δύο ακόμα υποψήφιοι στη "Δύναμη Δημιουργίας"

Γ. Αθανασάς - Γ. Αθανασόπουλος

Δύο ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Μεσσήνης, πλαισιώνουν το συνδυασμό μας «Δύναμη Δημιουργίας». Στόχος να ενισχύσουν την ομάδα μας αποτελούμενη από 53 πλέον υποψηφίους –το μέγιστο δυνατό αριθμό- στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου. Είναι ο Γιώργος Αθανασάς, φωτογράφος και χοροδιδάσκαλος και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αγρότης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης και τέως πρόεδρος της Τ.Κ. Καρτερολίου. Τους καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και προχωράμε δυναμικά για τις 26 Μαΐου.

Γ. Αθανασόπουλος - Γ. Παναγιωτακόπουλος

Ομιλία Γιώργου Αθανασόπουλου στις 12 Μαΐου στην Αθήνα

Στους ετεροδημότες  της Αθήνας θα μιλήσει την Κυριακή 12 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου σε συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ Αθηνών, που βρίσκεται στο Σύνταγμα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος περιμένει με χαρά να συναντήσει τους συμπατριώτες του και να τους παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» για την ανάπτυξη του Δήμου. Θα έχει δε την ευκαιρία, να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τις δικές τους απόψεις για τις ανάγκες του τόπου.

 

Το ξενοδοχείο Αμαλία Αθηνών βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαλίας 10, στο Σύνταγμα (η είσοδος είναι απέναντι από τον Εθνικό Κήπο). Για όσους μετακινηθούν με Μετρό είναι στη στάση Συντάγματος (έξοδος προς Εθνικό Κήπο).

Αντάλλαξαν ευχές Σαμαράς – Αθανασόπουλος

Σύντομη συνάντηση στη Μεσσήνη είχαν το απόγευμα της Μεγάλης  Πέμπτης ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στο δήμο Μεσσήνης ενώ αντάλλαξαν ευχές και για τις ημέρες του Πάσχα. Αμέσως μετά ο Αντώνης Σαμαράς αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.  
Κ. Γαζ. 

Πηγή: https://www.tharrosnews.gr

Δύο νέες υποψηφιότητες στη "Δύναμη Δημιουργίας"

​     Δύο νέες υποψήφιες εντάσσονται στον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου. Πρόκειται την Ευσταθία Αλεξανδροπούλου-Τασοπούλου πτυχιούχο Τεχνολόγο Γεωπόνο, ιδιωτική υπάλληλο, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στη Δ.Ε. Αριστομένους και την Καλλιόπη Σωτηροπούλου ιδιωτική υπάλληλο, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της Δ.Ε. Ανδρούσας. Ο κ. Αθανασόπουλος καλωσορίζει στον συνδυασμό του τις δύο υποψήφιες και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Ευστ.Αλεξανδροπούλου-Τασοπούλου,    Γ. Αθανασόπουλος

Καλ. Σωτηροπούλου,     Γ. Αθανασόπουλος

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Αθανασόπουλου

     Η «Δύναμη Δημιουργίας» φέρνει αέρα ανανέωσης

      Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του, την Παρασκευή το βράδυ στη Μεσσήνη. Η δυναμική παρουσία των πολιτών, που για περίπου μία ώρα έκλεισαν τον δρόμο στην οδό Μουλαβασίλη, από τον κόμβο εισόδου στην πλατεία μέχρι και την είσοδο στην κεντρική πλατεία παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας, σηματοδοτεί τη νίκη του συνδυασμού  «Δύναμη Δημιουργίας» στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

      Κατά τη διάρκεια της ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή φεύγοντας αφήνει  το στίγμα της στασιμότητας έργου και ουσιαστικών παρεμβάσεων. Μίλησε για εγκατάλειψη της περιφέρειας και των χωριών, για επιλογή έργων βιτρίνας, ενώ το τεράστιο έργο που υποστηρίζει ο απερχόμενος δήμαρχος ότι έχει κάνει, υπάρχει μόνο στα χαρτιά και στις μακέτες.

    Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» τάχθηκε κατά της ατέρμονης υποσχεσιολογίας, τονίζοντας ότι η παράταξή του προτιμά τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες. Αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του που αφορούν στην ασφάλεια, την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, του τουρισμού, των υποδομών, στην κοινωνική φροντίδα, τον πολιτισμό. Ακολούθως, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί για κάθε Δημοτική Ενότητα.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

   Όλοι μαζί είμαστε η "Δύναμη Δημιουργίας" που έχει ανάγκη ο Δήμος Μεσσήνης για να αναπτυχθεί.

    Όλοι μαζί την Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου, Μουλαβασίλη 24.

    Σας περιμένουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου.

Να είστε όλοι εκεί.

Οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Χράνων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ανακοίνωσε τους υποψηφίους της Τοπικής Κοινότητας Χράνων.

Οι υποψήφιοι της Τ.Κ. Χράνων με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» είναι οι εξής:

Αγγελόπουλος Νικόλαος του Αθανασίου

Γκρούμας Αντώνιος-Γεώργιος του Δημητρίου

Κουράκλη Ελένη του Σταύρου

Μπουσούνης Δημήτρης του Κωνσταντίνου

Μπρέγιαννη Ελένη-Μαρία του Βίλχελμ

Σταϊνίγκερ Δόμνα του Ιωακείμ

Τερτίπη Αναστασία του Ιωάννη

Φύκιρης Παναγιώτης του Ανδρέα

© 2019 Δύναμη Δημιουργίας - Γιώργος Αθανασόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης