ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΟΜΙΛΙΕΣ

Μείωση τελών ηλεκτροφωτισμού εξήγγειλε ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης στη Μεσσήνη

Με μια πολυπληθή συγκέντρωση γεμάτη παλμό την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία της Μεσσήνης, οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Αθανασόπουλου και την απόφασή τους να αλλάξουν σελίδα στο Δήμο Μεσσήνης. Σφράγισαν με την παρουσία τους το νικηφόρο αποτέλεσμα για τη «Δύναμη Δημιουργίας» την προσεχή Κυριακή. Ο επόμενος δήμαρχος Μεσσήνης θα είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος και η παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας» εκφράζουν την ανανέωση, εγγυώνται την προοπτική και αυτό είναι πλέον διακριτό σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου.

Μία μέρα πριν πέσει η αυλαία των προεκλογικών ομιλιών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι με τη στήριξη των δημοτών η «Δύναμη Δημιουργίας» δεσμεύεται:

-Να εφαρμόσει σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και οικονομίας που θα εξασφαλίσουν αποδοτικότητα στην οικονομική διαχείριση και θα συμβάλλουν στην μείωση των δημοτικών τελών. Η μείωση του κόστους δημοτικού φωτισμού που αναλογεί στο δήμο δεν θα παρακρατηθεί για να πληρωθούν δάνεια αλλά θα επιστραφεί ανταποδοτικά στους πολίτες. Εξήγγειλε ότι θα μειωθεί το τέλος ηλεκτροφωτισμού για όλα τα νοικοκυριά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το δάνειο που μας φόρτωσε η απερχόμενη δημοτική αρχή θα αποπληρωθεί μέσα από τη χρηστή οικονομική διαχείριση του δήμου.

-Να στελεχώσει τις περιφερειακές υπηρεσίες και να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιφέρειας.

-Να ενισχύσει την αυτονομία των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων μέσα από την παραχώρηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων.

-Να δημιουργήσει ψηφιακό δήμο που θα περιλαμβάνει ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτημάτων.

Οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του δήμου θα αλλάξουν την όψη του. Για τη Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης ενδεικτικά προωθούνται:

-Σύνταξη και εφαρμογή νέας κυκλοφοριακής μελέτης με εξεύρεση των αναγκαίων για τη λειτουργία της πόλης χώρων στάθμευσης.

-Διεκδίκηση έτσι ώστε ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος να συνδέει και να μην απομονώνει, να αναπτύσσει και να μην καταστρέφει. 

-Διάνοιξη δρόμων στο σχέδιο πόλης

-Δημιουργία χώρου αναψυχής στο αλσύλλιο της Μπούκας

-Προώθηση μελετών πολεοδόμησης  Β΄ κατοικίας Μπούκας  και τουριστικής ζώνης Ανάληψης

-Αποπεράτωση του Φιλοσοφικού Κέντρου και λειτουργία του ως χώρου πολιτισμού, κατασκευή μια σύγχρονης αίθουσας για συνέδρια και εκδηλώσεις. -Στήριξη της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων από το δήμο.

-Φροντίδα των αδέσποτων με εμβολιασμό, στείρωση και σύστημα υιοθεσίας.

-Σύνδεση του πανηγυριού με τα τοπικά προϊόντα και εμπλουτισμό του με παράλληλες δράσεις.

-Αξιοποίηση του αεροδρομίου Τριόδου ως πρότυπο κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Απευθυνόμενος στους δημότες ο Γιώργος Αθανασόπουλος επανέλαβε ότι έχει τις ίδιες επιδιώξεις όνειρα και αγωνίες με αυτούς. Ζήτησε την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στις εκλογές της Κυριακής για να αλλάξουν μαζί το δήμο. Για να γίνει η Μεσσήνη η πόλη που θα έλκει, θα είναι φιλική στους κατοίκους της και φιλόξενη  στους επισκέπτες της.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Αθανασόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του "Δύναμη Δημιουργίας" και τους υποψηφίους της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης "Νησί μου... αξερίζωτη σκέψη μου".

Μεγάλη ανταπόκριση στο πρόγραμμα της

"Δύναμης Δημιουργίας" και στη Βαλύρα

Τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα ενώσουν δυνάμεις και θα στηρίξουν τη «Δύναμη Δημιουργίας», εξέφρασε  από τη Βαλύρα όπου μίλησε απόψε, ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και το θερμό τους χειροκρότημα, κατέδειξε για μία ακόμα φορά την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο το πρόγραμμα της «Δύναμης Δημιουργίας».

Ενώ η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κάνει προεκλογικές παρεμβάσεις στο παρά πέντε με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, η «Δύναμη Δημιουργίας», σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος ακούει με προσοχή τις επισημάνσεις και την κραυγή αγωνίας του Αρχαιολόγου Πέτρου Θέμελη για την Αρχαία Μεσσήνη, όπως αυτή διατυπώθηκε σε πρόσφατη επιστολή του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μιλώντας στην πλατεία της Βαλύρας πρόσθεσε ότι οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που έχει καταγράψει η παράταξή του για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης, περιλαμβάνουν και αναγκαία έργα στην Αρχαία Μεσσήνη. Μεταξύ αυτών είναι η αντιπλημμυρική προστασία της και η οριοθέτηση του οικισμού καθώς και η μελέτη διευθέτησης ομβρίων. Επιπλέον αναγκαία θεωρείται για την προστασία της και η παράκαμψη της Αρκαδικής Πύλης. Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βαλύρα και η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου είναι μεταξύ των έργων που έχουν προγραμματιστεί. Επίσης η αλλαγή δικτύου ύδρευσης σε Τοπική Κοινότητα της περιοχής καθώς και οι αναπλάσεις σε καθορισμένα σημεία, θα προωθηθούν άμεσα μετά την εκλογή της «Δύναμης Δημιουργίας» σε νέα δημοτική αρχή.

Θερμή υποδοχή στο Τρίκορφο για Γιώργο Αθανασόπουλο

Νέο μήνυμα νίκης της «Δύναμης Δημιουργίας» από την πρώτη Κυριακή, έστειλαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου. Υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Γιώργο Αθανασόπουλο στην πλατεία του χωριού όπου πραγματοποίησε την ομιλία του και αγκάλιασαν τις θέσεις του για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Αθανασόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα προτιμήσει τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες. Μιλώντας για τη Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου, τόνισε πως θα δοθεί μέριμνα  στην αγροτική οδοποιία ενώ θα γίνει και διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στη ζώνη αντιπυρικής προστασίας. Σε ότι αφορά στον οικισμό Τρικόρφου θα αναζητηθεί λύση για τα όμβρια, ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην προώθηση του εγγειοβελτιωτικού έργου για την άρδευση των καλλιεργειών. Επίσης θα προωθηθεί αντιστήριξη σε σημεία κεντρικού δρόμου όπου απαιτείται,  ενώ θα μελετηθούν βελτιώσεις διαδημοτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών μεταξύ των κοινοτήτων.

Στο πλευρό του Γιώργου Αθανασόπουλου και οι κάτοικοι της Δ.Ε. Ανδρούσας

Τη στήριξή τους στον Γιώργο Αθανασόπουλο που εκφράζει την ανανέωση και την προοπτική που έχει ανάγκη ο δήμος Μεσσήνης, έδειξαν με την παρουσία τους οι κάτοικοι της Δ.Ε. Ανδρούσας στην ομιλία του που έγινε την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία της Ανδρούσας.

Ο κ. Αθανασόπουλος, τόνισε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα λογοδοτήσει για την ανυπαρξία έργου στη Δ.Ε. Ανδρούσας. Οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, βελτιώσεις σε αθλητικές και άλλες υποδομές. Έχουν καταλάβει τα ψέματα και γυρίζουν την πλάτη στην

πολιτική εξαπάτηση. Η αυτοδιοικητική ομάδα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από τη στασιμότητα είναι η «Δύναμη Δημιουργίας».

Η «Δύναμη Δημιουργίας» έχει καταγράψει τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανδρούσας και είναι πολλές. Γι’ αυτό θα προωθήσει αμέσως μετά την εκλογή της, έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών όπως βελτιώσεις δρόμων, ασφαλτοστρώσεις, οδικές μελέτες, κατασκευές γεφυριών, εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο Ανδρούσας, οδοφωτισμούς και αξιοποίηση γεωτρήσεων ή νέες γεωτρήσεις.

Δυναμική παρουσία πολιτών στην ομιλία

του Γιώργου Αθανασόπουλου στον Αριστομένη

Την αγάπη και την ενθάρρυνση του κόσμου να συνεχίσει μετά τις εκλογές με την ίδια ορμή και όρεξη για το δήμο Μεσσήνης, από τη θέση του δημάρχου, έλαβε ο Γιώργος Αθανασόπουλος κατά την ομιλία του το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία του Αριστομένη.

Με αίσθημα ευθύνης ο κ. Αθανασόπουλος επανέλαβε ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» ως αυριανή δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε έργα ουσίας, έργα αναγκαία που θα συνδέσουν τα χωριά, θα συμβάλλουν στην επικοινωνία μεταξύ τους και στην ασφαλή πρόσβαση από και προς το κέντρο της Μεσσήνης. Στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένους η αρχή θα γίνει με τη συντήρηση των Επαρχιακών Οδών που διέρχονται από τις κοινότητες και θα επεκταθεί με βελτιώσεις δρόμων που συνδέουν κοινότητες. Έχουν καταγραφεί οι ανάγκες σε βελτιώσεις σχολικών κτιρίων, δημοτικών χώρων και ιερών ναών, οι διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων καθώς και μικρών και μεγαλύτερων εκ νέου κατασκευών αρδευτικών έργων και έργων ύδρευσης.

Σημείωσε πως η ομάδα του ως νέα δημοτική αρχή θα έχει επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και έτσι θα βαδίσει και στην προώθηση έργων, προτάσσοντας έργα άμεσης ωφέλειας για τους κατοίκους.

"Δύναμη Δημιουργίας" στηρίζει δυνατά και η Δ.Ε. Βουφράδας

Συνεχίζει δυναμικά τις ομιλίες του ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Την Παρασκευή το βράδυ οι κάτοικοι του Χατζή της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδας, όπου μίλησε, έστειλαν με τη συμμετοχή τους, το θετικό μήνυμα ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» κυριαρχεί και στις ορεινές περιοχές του δήμου Μεσσήνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε κατά την ομιλία του, ότι είναι πολλά αυτά που δεν έγιναν και κάλεσε όλους σε συστράτευση και συνεργασία για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τις συνθήκες για το καλύτερο αύριο του τόπου. Αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, ενώ ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Βουφράδας είπε ότι προωθείται: Δημιουργία φορέα διαχείρισης για το Πολυλίμνιο, ανάδειξη μονοπατιών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, διευθέτηση ομβρίων όπου απαιτείται, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κ.α. Επίσης έχουν καταγραφεί και προβλέπονται αποκαταστάσεις κτιρίων και αναβάθμιση διαφόρων υποδομών σε τοπικές κοινότητες.

Με το Λιμενάρχη Καλαμάτας Αντ. Δουμάνη συναντήθηκε ο Γ. Αθανασόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος είχε συνάντηση χθες Πέμπτη 16-5-19 με τον κεντρικό λιμενάρχη Καλαμάτας, αντιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Αντώνη Δουμάνη. Στη συνάντηση που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα αλιευτικά καταφύγια Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα, καθώς και στην αντιδιαβρωτική προστασία περιοχών του δήμου Μεσσήνης. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό στελέχωσης, ενώ τονίστηκε ότι θα επιδιωχθεί αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών μετά τις εκλογές για τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής ευθύνης του Λιμεναρχείου.

Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Γ. Αθανασόπουλος

Σε Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα, περιόδευσε την Τετάρτη 15-5-19, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Ο κ. Αθανασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η βελτίωση των αγροτικών δρόμων, η κοινωνική φροντίδα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του κ. Αθανασόπουλου, που θα προωθήσει ως δημοτική αρχή. Επίσης, στην Τρίοδο αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τριόδου ως πρότυπου κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ επισήμανε και την αναγκαιότητα βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού που διέρχεται από τις συγκεκριμένες κοινότητες.  

"Αγκάλιασαν" το Γιώργο Αθανασόπουλο

και το πρόγραμμά του στη Δ.Ε. Αίπειας

Με εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που εξασφαλίζει τη νίκη του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»  από την πρώτη Κυριακή, ξεκίνησε τις ομιλίες του την Τρίτη το βράδυ από τη Λογγά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Οι κάτοικοι της περιοχής αγκάλιασαν το πρόγραμμα του Γιώργου Αθανασόπουλου που εγγυάται έναν δήμο ανάπτυξης,  προοπτικής, λειτουργικό και σύγχρονο.

Από την πλατεία της Λογγάς, ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» δήλωσε ότι θα δουλέψει με τους συνεργάτες του με υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα υπάρξει μέριμνα για την τόνωση της ασφάλειας, την ενίσχυση του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής, την εκπόνηση αναγκαίων έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι ήταν πολλές οι χαμένες ευκαιρίες το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό και ο αγώνας στο εξής θα είναι συνεχής ώστε ο Δήμος Μεσσήνης  να πάψει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

 

Αναφέρθηκε στις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για κάθε Δημοτική Ενότητα και χωριό.

Ειδικότερα, για τη Δημοτική Ενότητα Αίπειας η «Δύναμη Δημιουργίας» προωθεί:

-Κατασκευή βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου.

-Αντιδιαβρωτική προστασία των ακτών.

-Αναβάθμιση του περιφερειακού Ιατρείου Λογγά και επαναφορά ασθενοφόρου.

-Κατασκευή πεζοδρομίου από ξενοδοχείο Μουζάκη έως Κασιμιώτη.

-Ανακατασκευή του παλιού Κτηνιατρείου Λογγά και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο.

-Διερεύνηση κατασκευής πεζοδρομίου από Λογγά έως Αγιο Ανδρέα.

-Κατασκευή νέων τουαλετών στο νηπιαγωγείο Λογγά.

-Αναβάθμιση του υπαίθριου θεάτρου Λογγά

-Οριοθέτηση οικισμού Χράνων.

-Αγορά χώρου για διαμόρφωση πλατείας στους Χράνους.

-Ανακατασκευή των πεζοδρομίων στη Νέα Κορώνη.

-Αξιοποίηση αλσυλλίου Αγίου Ανδρέα.

-Άμεση υλοποίηση της απόφασης για ονοματοδοσία της πλατείας Αγίου Ανδρέα σε πλατεία Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου για να τιμηθεί η μνήμη του, με παράλληλη τοποθέτηση προτομής του.

Σε Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα την Τετάρτη ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις τοπικές  κοινότητες: Πιπερίτσα στις 7 μ.μ., Τρίοδο στις 7.30 μ.μ. και Λάμπαινα στις 8.15 μ.μ.

Περιοδεία του Γιώργου Αθανασόπουλου στο Μαυρομμάτι Παμίσου

​Το Μαυρομμάτι Παμίσου επισκέφτηκε την Κυριακή 12-5-19 το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Συνομίλησε με τους κατοίκους για βασικά ζητήματα που τους απασχολούν και επισημάνθηκαν κάποιες παρεμβάσεις που θεωρούνται αναγκαίες όπως στην παιδική χαρά, κ.ά. Επίσης, τονίστηκε η ιδιαιτερότητα της τοπικής κοινότητας καθώς γειτνιάζει με τη Μεσσήνη και χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη.

 

Περιοδεία Γιώργου Αθανασόπουλου την Κυριακή

Αύριο Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα περιοδεύσει στις 8 μ.μ. στην Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου Παμίσου.  

Διόδια, Στέρνα και Μάνεση, επισκέφτηκε

την Παρασκευή ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα υποδέχθηκαν χθες το βράδυ Παρασκευή 10-5-19 τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο σε Διόδια, Στέρνα και Μάνεση. Ο κ. Αθανασόπουλος αφού αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, παρουσίασε τις θέσεις του προγράμματός του για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, της κοινωνικής φροντίδας, της μέριμνας και της ασφάλειας. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα βελτίωσης της 3ης Ε.Ο. ώστε να αρθεί ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός των χωριών της ενδοχώρας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων επισημάνθηκαν και σημεία που χρειάζονται λύση σε επιμέρους τοπικά προβλήματα. Τον κ. Αθανασόπουλο συνόδευαν και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Δημιουργίας».

Σε Ανάληψη, Βελίκα, Μυρτοποταμιά και Λυκότραφο περιόδευσε

σήμερα Πέμπτη ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης, Ανάληψη, Βελίκα, Μυρτοποταμιά και Λυκότραφο επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 9-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του. Συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Ο κ. Αθανασόπουλος στην Τ.Κ. Ανάληψης μίλησε για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η περιοχή και σχετίζονται με τον τουρισμό, σημειώνοντας ότι ως Δημοτική Αρχή θα την αναδείξει σε πρότυπη τουριστική κοινότητα. Τόσο στην Ανάληψη όσο και στις άλλες κοινότητες, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και στη δέσμη μέτρων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

Σε Διόδια, Στέρνα και Μάνεση αύριο Παρασκευή ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Αύριο Παρασκευή 10-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Αριστομένους. Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί τα Διόδια στις 6.30 μ.μ., τη Στέρνα στις  7.30 μ.μ. και το Μάνεση στις 8.30 μ.μ.

Τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Τρικόρφου επισκέφτηκε σήμερα ο Γ. Αθανασόπουλος

Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Τρικόρφου επισκέφτηκαν σήμερα Τετάρτη 8-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Η περιοδεία έγινε σε Κλήμα, Τρίκορφο, Δραΐνα, Κορομηλιά, Παλαιόκαστρο και Κυνηγού όπου οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους επισήμαναν ελλείψεις σε βασικά έργα υποδομής όπως η οδική διασύνδεση μεταξύ των κοινοτήτων και των οικισμών και ζήτησαν να σταθεί δίπλα τους με ενδιαφέρον καθώς νιώθουν ξεχασμένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Αθανασόπουλος είπε ότι στον προγραμματισμό του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις δρόμων που οδηγούν στον οικισμό Κλήματος, καθώς και μελέτη διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει τις κοινότητες Κυνηγού και Κουτίφαρη. Τόνισε ακόμα ότι θα φροντίσει για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος των ορεινών περιοχών του Τρικόρφου με το σχεδιαζόμενο εγγειοβελτιωτικό έργο.

Η περιοδεία του Γιώργου Αθανασόπουλου την Πέμπτη 9-5-19

Σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης συνεχίζει αύριο Πέμπτη 9-5-19 την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής: Ανάληψη στις 6.45 μ.μ., Βελίκα στις 7.30 μ.μ., Μυρτοποταμιά στις 8 μ.μ. και Λυκότραφο στις 8.30 μ.μ.

Μηλιώτη και Στρέφι επισκέφτηκε σήμερα ο Γ. Αθανασόπουλος

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας», οι κάτοικοι στις Τοπικές Κοινότητες Μηλιώτη και Στρέφι.  Ο κ. Αθανασόπουλος ανέπτυξε μέρος του προγράμματός του που αφορά στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και στην ιατρική μέριμνα και φροντίδα. Συζήτησε επίσης με τους κατοίκους για την αναγκαιότητα βελτίωσης της πρόσβασης προς την Τ.Κ. Στρεφίου, θέμα πρωταρχικής σημασίας γι’ αυτούς. Ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε επίσης ότι απαιτείται -και είναι στα σχέδια του συνδυασμού του- γενικότερη βελτίωση της συγκεκριμένης Επαρχιακής Οδού προς τον Αριστομένη.

Το αυριανό πρόγραμμα περιοδειών του Γιώργου Αθανασόπουλου

 

Συνεχίζει αύριο Τετάρτη 8-5-19 την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Θα επισκεφτεί τις τοπικές κοινότητες: Κλήμα στις 6.30 μ.μ., Τρίκορφο στις 7 μ.μ., Δραΐνα στις 7.30 μ.μ., Κορομηλιά στις 7.45 μ.μ. και Παλαιόκαστρο-Κυνηγού στις 8.15 μ.μ.

Μηλιώτη και Στρέφι επισκέπτεται σήμερα Τρίτη ο Γ. Αθανασόπουλος

Συνεχίζει σήμερα Τρίτη 7-5-19 την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας». Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί τις τοπικές κοινότητες Μηλιώτη στις 7 μ.μ. και Στρέφι στις 8.15 μ.μ.   

Νεοχώρι και Μάδενα επισκέφτηκε χθες Δευτέρα

ο Γ. Αθανασόπουλος

​Με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Νεοχωρίου Αριστομένους  και Μάδενας συνομίλησε χθες Δευτέρα βράδυ κατά την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης της «Δύναμης Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος. Μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφτηκαν τις δύο περιοχές και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί. Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και η ασφάλεια είναι τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν για τα οποία ο κ. Αθανασόπουλος πρότεινε λύσεις. Εξήγησε ότι έχει προβλεφθεί για κάθε περιοχή ανάπτυξη, αντίστοιχη των δυνατοτήτων της και των ευκαιριών που προσφέρει. Εξάλλου, στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα αγαθά που μας προσφέρει ο τόπος μας μέσα από εναλλακτικές καλλιέργειες και συνέργειες με άλλες μορφές ανάπτυξης.

Σε κοινότητες της Δ.Ε. Πεταλιδίου περιόδευσε  την Παρασκευή το απόγευμα ο Γ. Αθανασόπουλος

Σε Αγία Σωτήρα, Πανιπέρι και Καλοχώρι της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου, συνέχισε την περιοδεία του χθες Παρασκευή 3-5-19 ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Μαζί του στις επισκέψεις ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του. Στις συναντήσεις του με τους κατοίκους, συζήτησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Επισημάνθηκε από την πλευρά του κ. Αθανασόπουλου ότι οι περιοχές θα αξιοποιηθούν ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Επίσης υπήρξε διαβεβαίωση προς τους κατοίκους ότι θα δοθεί μέριμνα για τα μικρά αρδευτικά έργα και θα ενισχυθεί η φυτική παραγωγή.  

Σε Πελεκανάδα, Κεφαλόβρυσο  και  Κουτίφαρη

περιόδευσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Στις Τοπικές Κοινότητες Πελεκανάδας, Κεφαλόβρυσου και Κουτίφαρη, περιόδευσε την Πέμπτη το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Κατά τις επισκέψεις που έκανε με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στα χωριά, συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές τους. Ο κ. Αθανασόπουλος μίλησε για τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του για τις τοπικές κοινότητες επισημαίνοντας ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» θα έχει άμεση συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ο Γ. Αθανασόπουλος περιόδευσε σε Δρακονέρι, Αβραμιού και Λευκοχώρα

Σε τρεις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης, συνέχισαν την περιοδεία τους χθες Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο κ. Αθανασόπουλος κατά τις επισκέψεις του στο Δρακονέρι, το Αβραμιού και τη Λευκοχώρα, συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυσή τους. Οι βασικοί προβληματισμοί των κατοίκων, όπως η προστασία των αγροτικών προϊόντων, η ενίσχυση του αγροτικού τομέα αλλά και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της «Δύναμης Δημιουργίας» που τους ανέπτυξε ο κ. Αθανασόπουλος, διευκρινίζοντάς τους ότι θα δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνησή τους στα χωράφια. Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δύναμης Δημιουργίας», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων - στο πρόγραμμα που αφορά στην κοινωνική μέριμνα.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλου

Σήμερα Μ. Παρασκευή το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα μεταβεί στους Ιερούς Ναούς της Μεσσήνης, Άγιο Ιωάννη, Άγιο Δημήτριο και Τριών Ιεραρχών προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και την περιφορά των Επιταφίων των τριών Ενοριών στους δρόμους της πόλης και στην κεντρική πλατεία.

 

Το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Μεσσήνης.

Την Κυριακή του Πάσχα θα παρακολουθήσει τον σαϊτοπόλεμο στις 7 μ.μ. στα Μπεζεστένια στη Μεσσήνη.

Στην αγορά της Μεσσήνης το πρωί της Μ. Παρασκευής ο Γ. Αθανασόπουλος

Τη λαϊκή αγορά της Μεσσήνης επισκέφτηκαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης. Ο κ. Αθανασόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του  συνομίλησαν με τους παραγωγούς και τους ευχήθηκαν Καλό Πάσχα. Ακολούθως, επισκέφτηκαν τα καταστήματα στην αγορά της Μεσσήνης.

Σε Χατζή Μ. Τετάρτη και Πεταλίδι Μ. Πέμπτη για εκκλησιασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος θα βρίσκεται απόψε Μεγάλη Τετάρτη 24/4/19 στις 8 μ.μ. στο Χατζή, όπου και θα παρακολουθήσει  στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου την Ακολουθία του Νιπτήρος. Τον κ. Αθανασόπουλο θα συνοδεύουν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής  Ενότητας  Βουφράδος καθώς και Τοπικοί Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε.

 

 

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη 25/4/19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος θα μεταβεί για εκκλησιασμό στις 8 μ.μ. στο Πεταλίδι, όπου και θα παρακολουθήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου την Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών. Τον κ. Αθανασόπουλο θα συνοδεύουν υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου και των Τοπικών Κοινοτήτων της.

Στον Αριστομένη για την Ακολουθία της Μ. Τρίτης σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

     Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος θα βρίσκεται απόψε 23/4/19 στις 8 μ.μ. στον Αριστομένη όπου και θα παρακολουθήσει    στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου την ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης. Τον κ. Αθανασόπουλο θα συνοδεύουν υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής  Ενότητας  Αριστομένη.

Τον Άγιο Ανδρέα Λογγά θα επισκεφτεί σήμερα Μ. Δευτέρα ο Γ. Αθανασόπουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας και υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους της Κοινότητας Λογγά θα επισκεφτούν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα τη Δ.Ε. Αίπειας. Πιο συγκεκριμένα στις 8 μ.μ. θα βρίσκονται στον Άγιο Ανδρέα Λογγάς προκειμένου να παρακολουθήσουν την ακολουθία της Μεγάλης Δευτέρας.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου την Κυριακή των Βαΐων

    Σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης περιόδευσε χθες, Κυριακή των Βαΐων ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Μαζί με  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» περιόδευσαν σε Σπιτάλι, Πιλαλίστρα και Καρτερόλι. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, έθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν στον υποψήφιο δήμαρχο που τους άκουσε με προσοχή. Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στις άμεσες παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις κοινότητες για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.         

    Τελευταίος σταθμός της χθεσινής περιοδείας τους ήταν το Καρτερόλι, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του παρακολούθησαν στην εκκλησία του χωριού, την Ακολουθία του Νυμφίου.

Επισκέψεις Γιώργου Αθανασόπουλου σε Κόκκινου, Λυκίσσα, Μαθία και Αχλαδοχώρι

Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη 18 Απριλίου το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας».

Οι κάτοικοι των κοινοτήτων Κόκκινου, Λυκίσσας, Μαθίας και Αχλαδοχωρίου, εξέφρασαν στον κ. Αθανασόπουλο τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποτελεί μία από τις βασικές θέσεις του προγράμματος της «Δύναμης Δημιουργίας». Τόνισε ακόμα ότι οι συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες πρέπει να αποτελέσουν τουριστικό προορισμό και αυτό θα γίνει με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που ταιριάζουν στη φυσιογνωμία της περιοχής. Επίσης, ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε σε στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις του προγράμματός του για τις εν λόγω κοινότητες.

Σε Δάφνη, Δάρα, Δροσιά και Νερόμυλο περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

   Επισκέψεις σε Δάφνη, Δάρα, Δροσιά και Νερόμυλο έκανε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Συζήτησε με τους κατοίκους των συγκεκριμένων Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πεταλιδίου και άκουσε τις απόψεις τους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

   Ο κ. Αθανασόπουλος ανέλυσε μέρος του προγράμματος που αφορά στις Τοπικές Κοινότητες και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.  Στην περιοδεία συμμετείχαν και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Δύναμης Δημιουργίας».

Κοινότητες της Δ.Ε. Πεταλιδίου θα επισκεφτεί Τετάρτη και Πέμπτη ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου θα επισκεφτεί το επόμενο διήμερο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 17 Απριλίου θα επισκεφτούν τις Τοπικές Κοινότητες: 18:30 Δάφνη, 19:00 Δάρα, 19:30 Δροσιά και 20:15 το Νερόμυλο.
Την Πέμπτη 18 Απριλίου θα επισκεφτούν τις Τοπικές Κοινότητες: 18:30 Κόκκινου, 19:00 Λυκίσσα, 19:30 Μαθία και 20:00 το Αχλαδοχώρι.

Τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης επισκέφτηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 11 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αθανασακόπουλο Δημήτρη, Δαβίλλα Γιώργο και Ηλιόπουλο Αναστάσιο.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τις κοινότητες: Ρευματιά, Κεφαλινού, Ζερμπίσια, Πετράλωνα, Αρχαία Μεσσήνη και Αρσινόη. Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια τους ανέπτυξε τις προτεραιότητες της παράταξής του, σχετικά με την ασφάλεια, την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και την κοινωνική φροντίδα που τόσο έχουν ανάγκη οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα φροντίσει για την βελτίωση του οδικού δικτύου που οδηγεί στην Αρχαία Μεσσήνη καθώς παρατηρείται έντονος κυκλοφοριακός φόρτος λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας στον Αρχαιολογικό χώρο. Επίσης, έκανε λόγο για συνέργειες που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα στην περιοχή, σε συνδυασμό με την αύξηση του πολιτιστικού τουρισμού και την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τουρισμού.

Στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Γιώργος Αθανασόπουλος

    Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, επικεφαλής  του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» επισκέφθηκε χθες το απόγευμα (Τρίτη 9 Απριλίου) το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

       Στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

        Ακολούθως, ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» διατύπωσε τους βασικούς πυλώνες της παράταξής του για οικονομική ανάπτυξη που βασίζονται στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στη διαμόρφωση ενός σύνθετου τουριστικού προϊόντος συνδεδεμένου με τον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και στις αναγκαίες υποδομές που έχει ανάγκη ο δήμος Μεσσήνης. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της πόλης όπως η ασφάλεια, η ευταξία και το κυκλοφοριακό.

    Τέλος, ο κ. Αθανασόπουλος, εξήρε το θετικό κλίμα της συνάντησης και δήλωσε ότι προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία Δήμου Μεσσήνης και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς όφελος της επιχειρηματικότητας, της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου και των πολιτών.

Επίσκεψη Γιώργου Αθανασόπουλου στο Πεταλίδι

    Την λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα του Πεταλιδίου επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης, επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Πεταλιδίου.
        Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τους παραγωγούς και τους κατοίκους στη λαϊκή αγορά καθώς και τους εμπόρους των καταστημάτων και να ακούσει τα προβλήματα που τους απασχολούν. Τους διαβεβαίωσε από την πλευρά του, ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκτήσει το Πεταλίδι την αίγλη που του αρμόζει.

Επίσκεψη του Γιώργου Αθανασόπουλου στη Δ.Ε. Ανδρούσας

Περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ανδρούσας επισκέφθηκε χθες το απόγευμα 3 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών επισκέφθηκε την Αμφιθέα, το Μαγγανιακό, την Ελληνοεκκλησιά και την Καλογερόρραχη. Συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών για τα τοπικά προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις σε ότι αφορά στην αγροτική παραγωγή καθώς και στα έργα υποστήριξης αυτής όπως η αγροτική οδοποιία.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλος στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου έλαβε σήμερα 29 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε ο κ. Αθανασόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική εκκλησία και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Μεσσήνης. Κατά τη συζήτησή τους εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η καλή συνεργασία εκκλησίας και αυτοδιοίκησης θεωρείται επιβεβλημένη για το καλό των δημοτών και ο κ. Αθανασόπουλος δεσμεύτηκε πως η παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας» θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

© 2019 Δύναμη Δημιουργίας - Γιώργος Αθανασόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης