Αναζήτηση
  • Admin

Δελτίο Τύπου

Ενημερώθηκε: 1 Μαρ 2019Η κακοκαιρία έπληξε από τα ξημερώματα τον δήμο Μεσσήνης προξενώντας διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην 7η Επαρχιακή Οδό, στο ύψος της Τριόδου και του Καρτερολίου και πλημμύρες σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις με πατάτες στον κάμπο της Μεσσήνης.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος επισκέφθηκε τα πατατοχώραφα της Μπούκας και συνομίλησε με τους παραγωγούς των οποίων οι καλλιέργειες κινδυνεύουν να καταστραφούν. Επίσης επισκέφθηκε κτηνοτροφική μονάδα στην Τρίοδο που πλημμύρισε. Ακολούθως, επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ και ζήτησε την άμεση επίσκεψη ελεγκτών γεωπόνων στην περιοχή, ώστε να γίνουν εκτιμήσεις των ζημιών που έχουν υποστεί οι πατατοκαλλιέργειες.


Ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε την ανάγκη να γίνει άμεση αποκατάσταση και καθαρισμός των φρεατίων, για την αποφυγή αντίστοιχων προβλημάτων με αυτά που δημιουργήθηκαν στην 7η Επαρχιακή Οδό, αλλά και των αποστραγγιστικών δικτύων. Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για καθυστερήσεις στον καθαρισμό των αποστραγγιστικών δικτύων, εργασίες που αν είχαν γίνει θα είχαν αποτρέψει τα πλημμυρικά φαινόμενα.


Γιώργος Αθανασόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης

1 προβολή0 σχόλια

© 2019 Δύναμη Δημιουργίας - Γιώργος Αθανασόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης